Termeni  și  condiții 

1. Retur de marfă

În cazul în care produsul nu este potrivit pentru dvs, acesta poate fi returnat, timp de 14 zile calendaristice din ziua cumpărării cu bonul de casă. De asemenea, produsul sa fie nefolosit, curat, să fie etichetat, starea bunului sa fie in forma sa initiala.  Vă oferim posibilitatea de a schimba produsul cu unul similar, cu achitarea diferenţei de preţ. Totodată, dacă produsul nu poate fi schimbat, consumatorul are dreptul să solicite să i se restituie banii.

Transportul pentru produsul returnat va fi achitat de dvs.
– Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunță la cumparare. În acest caz, te rugăm să ne contactezi in scris la adresa info@specialbaby.md
– Pentru reclamații și servicii post vânzare va rugam sa va adresati la tel 069904743.

2. Garanția produselor

Producatorul garantează calitatea produselor Specialbaby, daca acestea sunt ingrijite conform instrucțiunilor de pe eticheta.
Producatorul garantează repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor aflate in garanție doar dacă defectele depistate sunt din fabrică.

În cazurile în care produsele s-au deteriorat din motivul folosirii incorecte sau din cauza neglijenței cumparatorului, SpecialBaby va repara produsul din contul cumpărătorului.

3. Livrare și achitare

Produsele comandate sunt livrate acasă la dumneavoastră, prin intermediul curierilor, iar plata se face prin transfer bancar sau la punctul de vanzare CC Unic, etajul 3, Specialbaby, după care vom face livrarea, ori la curier, la momentul livrarii produsului.

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, de locația unde se face livrarea și greutatea coletului.

Termenul general de livrare este de pana la 48 ore in raza orasului Chisinau si 2-3 zile lucratoare pe teritoriul tarii.

Mai jos găsiti taxele noastre curente:

Tarife Suma comenzii MDL Termen de livrare
or. Chisinau
livrare standart 50 lei până 500 lei max 48 ore
livrare gratuita 0 lei peste 500 lei intre 48 si 72 ore

 

Important: Taxa de curier se plătește doar o singură dată, indiferent de câte produse aveți în comandă. Curierul vă va anunța telefonic ziua si ora livrării.  În cazul în care produsul nu este pe stoc, consultanții noștri de vanzări vă vor notifica privind termenul corect de livrare. Pentru orice reclamații si servicii post vânzare vă rugăm să ne contactați la numarul 069904743.