Accesorii potrivite la drum lung!

  E timpul potrivit pentru călătorii, și gândul la o escapadă în familie, devine tot mai actual. După o iarnă lungă, suntem nerăbdători să ne încărcăm cu energia naturii, a soarelui, a cerului senin. În orice călatorie vrem să nu simțim oboseala, de aia suntem în căutare de accesorii care ne simplifică plimbarea in mașină cu cei mici. Copiii sunt cei mai greu de convins să stea in scaunul de mașină sau cu centura cuplata. Bebelușii sunt cei ce necesită îngrijire și în mașină. Familiile cu copilași au multe necesități ce trebuie făcute atunci cînd călătoresc împreună cu picii. Specialbaby a gândit niște accesorii potrivite celor ce adoră să călătorească, celor ce se aventureaza să plece la drum lung. Pentru cei micuți, care necesită condiții mai speciale pentru a fi schimbați, Specialbaby vă propune pelinca impermiabilă. Aceasta poate fi așternută pe bancheta din mașină, astfel bebe va avea un loc curat unde să fie schimbat, dar și veți fi sigur că totul va rămâne uscat. E mică și compactă, confecționată din stofe naturale, aceasta permite pielii bebelușului să respire. Poate fi spălată și reutilizată, deci este și economă în folosire. Familiile ce au copilași mai maricei, care călătoresc fiind cuplați în scaunele auto, au nevoie de siguranța în timpul călătoriei. Specialbaby a creat perna auto semicerc, care este perfect potrivită pentru somnul în transport. Aceasta a fost testată de copii, încât să fim siguri că forma și densitatea acesteia este una anatomică. Perna auto este din stofă de bumbac in zona ce se atinge de piele, astfel încât să evităm transpirația. Poate fi accesorizată cu o mască de față, ce va face somnul mai durabil și sigur. Aceasta este perfectă pentru copiii de diferită vârstă, și salvează atunci când copiii vor să doarmă, dar nu pot din cauza soarelui sau a luminei zilei. Masca de față este atractivă prin broderiile drăguțe de pe aceasta: o puteți  găsi cu broderii “pisicuță” si broderie “ursuleț”, dar si urechiușe ce plac mult copiilor. Cei mici adoră tot ce este nou și neobișnuit. Părinții țin să ofere copiilor lucruri practice si utile. Altă opțiune de pernă auto, este cea care poate fi pus ape centură de siguranță. Se fixează pe lipici și poate fi ridicată sau coborâtă pe lungimea centurii, în dependent de necesitatea celui ce o folosește. Este moale și placută la atingere, diminuează din incomoditatea creată de centura de siguranță. Copilașii greu acceptă faptul ca centura îi strânge, nu le place senzația acesteia pe corp. Perna pentru centură face ca centura să nu mai fie atât de neplacută pentru cei mici. Comoditatea unei călătorii în mașină, face ca aceasta sa fie savurată pe deplin. Călătoriile în familie sunt cele ce încarcă cu energie, cele ce unesc și conectează. Din aceast motiv, e cazul să fim atenți la orice detaliu.
   O alt fel de perna auto este cea care se fixeaza pe centura, este comod de ajustat, deoarece se fixeaza cu lipici, poate fi ridicata sau coborata, in dependenta de comoditatea celui ce o va folosi. Este gandita astfel incat sa fie usor de spalat.
  O alt fel de perna auto este cea care se fixeaza pe centura, este comod de ajustat, deoarece se fixeaza cu lipici, poate fi ridicata sau coborata, in dependenta de comoditatea celui ce o va folosi. Este gandita astfel incat sa fie usor de spalat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *