fbpx

Personalizează-ți comanda

Produse personalizate Specialbaby

Când știm că așteptăm un bebeluș, suntem cuprinși de un amalgam de emoții și trăiri, suntem în așteptare, în pregătiri. Vrem ca totul să fie perfect, păna la ultimul detaliu, să cream celui mic o stare de bine, de frumos si de comfort. Specialbaby face ca atmosfera din camera bebelușului tău să fie cu adevarat specială. Pe lăngă stofele naturale folosite la crearea lenjeriei, broderia și dantela face diferența. Micile detalii sunt fine si diferite. Acestea pot fi adaptate după doleanțele clientilor, după creativitatea celui ce vrea un produs personalizat.

Specialbaby poate face broderii personalizate pe orice piesă a setului, broderiile pot fi accesorizate cu elemente adiționale, cu dantela cu ață deosebita. Pot fi brodate nume de bebeluși, mesaje dulci sau data nasterii/ a botezului. Aceste piese rămân, în timp, o amintire frumoasă pentru cel mic.

Un produs personalizat poate fi un cadou perfect pentru o zi de naștere sau o cumetrie. Poate uimi prin exclusivitate si delicatețe, fie că personalizarea este executata pe o pernuta, pe o husă de plapumă sau un aparator.

Cel mic doarme mai liniștit atunci când totul în jur e facut cu drag pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *