fbpx

Produse esențiale pentru botezul bebelușului tău

Venirea unui bebeluș în familie, aduce cu sine o mulțime de emoții, trăiri și senzații noi. Ne pregătim în detaliu de tot, alegem produse de calitate, fine, moi, eco. Suntem responsabili de orice lucru ce va fi în contact cu nou-născutul.

Ținem la tradițiile și amintirile create în familie. Botezul este una din tradiții pe care o respectăm și care ne adună familia într-un mediu intim. Pregătirea pentru botez ne aduce emoții pe care părinții nou-născutului le trăiesc pentru prima dată. Specialbaby a creat o colecție de produse pentu botez. Din experiența acumulată în timp, am identificat produsele care sunt cele mai căutate atunci cînd se organizeaza încreștinarea unui bebeluș. Produsele-cheie țin să fie atît utile la botez, cît și folosite ulterior în rutina zilnică a celui mic.

  • Prosopul de botez este cusut din stofa densă, moale și plăcută la atingere, potrivită pentru cei mici. Este accesorizat cu o glugă pe colț, brodată tematic, în nuanțe pastel, care e folosit fie la crîjmă sau cînd bebelușul este scos din cristelniță. Dantela din bumbac, cusută la prosop este rezistentă la îngrijire repetată și oferă un aspect elegant acestui produs indispensabil. Prosopul poate fi personalizat cu numele bebelușului, data botezului sau un mesaj din partea nanilor.
  • Pelinca din bumbac cu dantelă este un accesoriu subțire, în care e învelit cel mic, pînă este botezat, în timp ce se citesc rugăciunile. Aceasta deseori este personalizată cu inițialele nou-născutului. Ulterior e bine ca pelinca să fie cît mai des folosită în rutina micuțului, fie la plimbările în cărucior, fie în scaunul de mașină
  • Punguțele din satin, au fost create pentru a păstra elementele de bază a botezului- prima șuviță de păr și cruciulița ce o primește cel mic la botez. Șiretul de la punguță, face ca aceasta să fie ușor strănsă. Broderiile mici și tematice de pe punguțe sunt sugestive și se încadrează perfect în cadrul evenimentului
  • Panglica de botez, din bumbac satinat, este atribuită crîjmei ținută de nani la botez, cu aceasta se leagă crîjma, buchețelul de busuioc și lumînarea. Pe panglică e brodat un mesaj tematic ce face parte din atmofera sărbătorii de încreștinare.
  • Cuvertura de satin cu falduri, se alege în perioada mai rece a anului, cînd e nevoie de un produs mai gros și mai călduț pentru a înfășa pe micuț, cît e ținut în brațe de nani, înainte de a fi botezat.

Produsele Specialbaby pot fi personalizate la solicitare cu numele celui mic sau cu o dată importantă din viața acestuia. Fiecare element de botez, creat de echipa noastră, este din țesături naturale. Ținem cont de necesitățile micuților și oferim mare atenție la orice detaliu.

Cel mai important detaliu, ce ne identifică ca brand autohton sunt broderiile personalizate. Punem preț pe detaliile ce ramîn vii în timp. Personalizăm orice piesă creată de noi. Alegem nuanțe de ațe calde și naturale.

Alege ca botezul bebelușului tău să fie unul plin de emoții ce vor trăi în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *